Sosiaali- ja terveydenhuollon tietojenkäsittely-yhdistys ry

Föreningen för informationsbehandling inom social- och hälsovården rf
Finnish Social and Health Informatics Association

STTY logo

pic_2.jpg

STTY:n jäsenyys

Yhdistyksen toiminta rahoitetaan yksityisten ihmisten jäsenmaksuilla sekä yritysten ja yhteisöjen kannatusjäsenmaksutuloilla. Näemme tällaisen sijoituksen vähäiseksi niille aktiivisille yrityksille ja laitoksille, jotka toimivat yhä kansainvälistyneemmässä sosiaali- ja terveydenhuollon tietotekniikan ja tiedonhallinnan kentässä.

Sääntöjen mukaan yhdistyksen toimialana on sosiaali- ja terveydenhuollon tietotekniikka ja tiedonhallinta käytännön toimintana ja tieteenalana. Varsinaiseksi jäseneksi voidaan ottaa yhdistyksen toimialalla toimiva tai muuten asiasta kiinnostunut henkilö. Kannattajajäseneksi voidaan ottaa oikeuskelpoinen yhteisö tai säätiö.

Jäseneksi liittyminen käy yksinkertaisesti:

Täytä oheinen henkilöjäsenlomake tai yhteisöjäsenlomake. Nykyiset jäsenet voivat ilmoittaa uudet yhteystietonsa sekä SoTeTiTe-sähköpostilistalle voi liittyä samoilla lomakkeilla. Hakemus käsitellään yhdistyksen kokouksessa ja hyväksymisestä lähetetään tieto sähköpostitse.

Henkilöjäsenmaksu on 30 euroa ja kannatusjäsenmaksu 100 euroa, joka maksetaan tilille Oma Säästöpankki FI8541080010854316.

Kiitos!

Yhteydenotot:  Pirjo Hilama, pirjo.hilama(at)essote.fi

Tulosta

Sosiaali- ja terveydenhuollon tietojenkäsittely-yhdistyksen yhteisöjäsenet

 

Sosiaali- ja terveydenhuollon tietotekniikka-alan yritykset, sairaanhoitopiirit, kunnat ja kuntainliitot, yliopistot ja muut oppilaitokset sekä tutkimuslaitokset voivat STTY:n kannatusjäseneksi liittymällä tukea alan tutkimusta ja kansainvälisiä yhteyksiä.

Yhteisöjäseniä ovat tällä hetkellä:

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Suomen Kuntaliitto

Itä-Suomen yliopisto

GE Healthcare

HL7 Finland ry

Arcada

Betesda-säätiö

Tulosta

Jäsenedut

FinJeHeW

Finnish Journal of eHealth and eWelfare (FinJeHeW) Suomen Telelääketieteen ja e-Health-seuran (STeHS) ja Sosiaali- ja Terveydenhuollon tietojenkäsittely-yhdistyksen (STTY) yhteistyössä tuottama lehti "Finnish Journal of eHealth and eWelfare (FinJeHeW)"

FinJeHeWin lehti on open acess. Pääset lukemaan uusimmatkin artikkelit heti, kun ne on julkaistu.

IMIA-vuosikirja

IMIA -vuosikirjaan liittyvää tietoa löydät Jäsenille-osiosta.

Alennuksia tapahtumista

STTY:n jäsenet saavat alennusta mm. Medinfo-, MIE (Medical Informatics Europe)- ja EFMI STC (European Federation of Medical Informatics, Special Topic Conference) konferenssien osallistumismaksuista ja muista EFMI:n ja IMIA:n järjestämien tapahtumien osallistumismaksuista.

 

 

Tulosta

Sähköpostilista SoTeTiTe-L

Sosiaali- ja terveydenhuollon tietotekniikan ja tiedonhallinnan sähköpostilista SoTeTiTe-L (at) stty.org on yhdistyksen jäsenille suunnattu avoin tiedotus- ja keskustelukanava - sekä alan tutkijoille ja opiskelijoille että käytännön toimijoille. Sosiaali- ja terveydenhuollon tietojenkäsittely-yhdistys ry. STTY käyttää sitä myös sisäiseen tiedottamiseensa. Jakelulistalle ja jäseneksi voi liittyä täyttämällä STTY:n jäsentietolomakkeen.

SoTeTiTe-listalla ovat voimassa tavanomaiset sähköpostin etikettisäännöt: Lähettävien viestien tulee liittyä jollakin tavalla jakelulistan aihepiiriin, ne eivät saa olla halventavia tai lakien ja hyvän tavan vastaisia, viestien koko ja määrä ei saa haitata postituspalvelun hoitajan (Domainkeskus) eikä jakelulistalla olevien henkilöiden toimintaa.

Tulosta