Sosiaali- ja terveydenhuollon tietojenkäsittely-yhdistys ry

Föreningen för informationsbehandling inom social- och hälsovården rf
Finnish Social and Health Informatics Association

STTY logo

                     

FinJeHew

 Sosiaali- ja terveydenhuollon tietojenkäsittely-yhdistys (STTY) tuottaa yhteistyössä Suomen Telelääketieteen ja e-Health-seuran (STeHS) kanssa Finnish Journal of eHealth and eWelfare (FinJeHeW) -lehteä.

 

TERVEYSKYLAPRO R logo pos rgb KUMPPANEILLESosiaali- ja terveydenhuollon tietojenkäsittely-yhdistys (STTY) tekee yhteistyötä TerveyskyläPro:n kanssa

 

Sosiaali- ja terveydenhuollon tietojenkäsittely-yhdistys järjestää EFMI STC2020 e-konferenssin yhteistyössä EFMI EDU, Citizen and Health Data, Eval ja SSE työryhmien kanssa 26-27.11.2020. Early Bird registration 21.9.2020 saakka. 

 

                                                   Löydät STTY:n nyt myös Facebookista STTY ry ja Twitteristä nimellä

                                   @STTYry

pic_4.jpg

Sosiaali- ja terveydenhuollon tietojenkäsittely-yhdistys

Yhdistyksen toiminnan päätavoitteena on sekä kansainvälisten että kansallisten yhteyksien ylläpito sosiaali- ja terveydenhuollon tietotekniikan ja tiedonhallinnan toimijoiden kesken.

Kansallisesti STTY pyrkii olemaan laajassa yhteistyössä alan eri järjestöjen kanssa. Yhdistys pyrkii myös järjestämään jäsentapaamisia ja tutustumiskäyntejä yrityksiin sekä sosiaali- ja terveydenhuollon hankkeisiin. STTY järjestää vuosittain Sosiaali- ja terveydenhuollon tietotekniikan ja tiedonhallinnan (SoTeTiTe) tutkimuspäivät.

Yhdistyksen hallitus löytyy tästä

Tulosta