Sosiaali- ja terveydenhuollon tietojenkäsittely-yhdistys ry

Föreningen för informationsbehandling inom social- och hälsovården rf
Finnish Social and Health Informatics Association

STTY logo

pic_4.jpg

STTY:n jäsenyys

Yhdistyksen toiminta rahoitetaan yksityisten ihmisten jäsenmaksuilla sekä yritysten ja yhteisöjen kannatusjäsenmaksutuloilla. Näemme tällaisen sijoituksen vähäiseksi niille aktiivisille yrityksille ja laitoksille, jotka toimivat yhä kansainvälistyneemmässä sosiaali- ja terveydenhuollon tietotekniikan ja tiedonhallinnan kentässä.

Sääntöjen mukaan yhdistyksen toimialana on sosiaali- ja terveydenhuollon tietotekniikka ja tiedonhallinta käytännön toimintana ja tieteenalana. Varsinaiseksi jäseneksi voidaan ottaa yhdistyksen toimialalla toimiva tai muuten asiasta kiinnostunut henkilö. Kannattajajäseneksi voidaan ottaa oikeuskelpoinen yhteisö tai säätiö.

Jäseneksi liittyminen käy yksinkertaisesti:

Täytä oheinen henkilöjäsenlomake tai yhteisöjäsenlomake. Nykyiset jäsenet voivat ilmoittaa uudet yhteystietonsa sekä SoTeTiTe-sähköpostilistalle voi liittyä samoilla lomakkeilla. Hakemus käsitellään yhdistyksen kokouksessa ja hyväksymisestä lähetetään tieto sähköpostitse.

Henkilöjäsenmaksu on 30 euroa ja kannatusjäsenmaksu 100 euroa, joka maksetaan tilille Oma Säästöpankki FI8541080010854316.

Kiitos!

Yhteydenotot:  Pirjo Hilama, pirjo.hilama(at)essote.fi

Tulosta